Φάντασμα από το παρελθόν: Ο Αστέρας Εξαρχείων παίζει ξύλο σε άλλο χρόνο

Κι όμως το παιχνίδι του Ηρακλή Περιστερίου με τον Αστέρα Εξαρχείων έγινε πριν από δύο χρόνια. Παρόλ’ αυτά μερίδα μέσων του ηλεκτρονικού τύπου μετέδωσε ρεπορτάζ, παρουσιάζοντάς τους οπαδούς του Αστέρα να μετατρέπουν σε ρινγκ τον αγωνιστικό χώρο... σήμερα, καθότι μπορεί το βίντεο να κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά το επίμαχο παιχνίδι, ωστόσο οι υπεύθυνοι της ομάδας εκφράζουν την απορία τους για την αναμόχλευση του συγκεκριμένου θέματος.

Σε επικοινωνία που είχε το news.gr με τον πρόεδρο του Αστέρα Εξαρχείων, Ανδρέα Μαζαράκη, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι μία αθλιότητα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Το παιχνίδι διεξήχθη δύο αγωνιστικές περιόδους παλαιότερα. Δεν ξέρω με ποια σκοπιμότητα κάποιοι το αναδημοσιεύουν ως ένα γεγονός το οποίο συνέβη σήμερα. ΄Ολοι στα Εξάρχεια είναι αναστατωμένοι με τη συγκεκριμένη κίνηση. Είναι η απόλυτη αλητεία καθότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Αστέρας είναι ένα σωματείο χωρίς ίχνος διαφθοράς, το οποίο δεν αγοράζει και δεν πουλάει ποτέ παιχνίδια. Είναι μία ερασιτεχνική ομάδα με 1.500 φιλάθλους όταν οι άλλοι παίζουν σε άδεια γήπεδα . Ο αναρχικός δεν είναι ο ‘μαγκιάς’ ο πρεζάκιας ή ο άρρωστος της θύρας… 117. Έχει αγνή αγάπη για τον Αστέρα. Σκεφτείτε πως όταν πέσαμε κατηγορία οι αναρχικοί αυτοί, έσφαξαν αρνιά, και τα ψήσαμε για να γιορτάσουμε την πτώση». 

Υπενθυμίζουμε πως  τα παραπάνω έγιναν στο γήπεδο του Ηφαίστου με τον Ηρακλή το 2012, όταν ο Ηρακλής είχε νικήσει τον αντίπαλό του με 2 - 0 για το πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αθηνών

Το σκορ είχε ανοίξει στο 78’ ο Κούρτης για την ομάδα του Ηφαίστου, γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσουν τα άγρια επεισόδια που βλέπετε, ενώ το σκορ έκλεισε ο Κυριαζής στο 83', διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 0.

Δείτε το βίντεο: