Η φάση που έκανε κουτό τον Χολέμπας

Τέτοια ήττα εντός αγωνιστικού χώρου δεν χωνεύεται με τίποτα. Πόσω μάλλον όταν αγωνίζεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο (Ρόμα) και σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα (Καμπιονάτο). 

Είναι από τις στιγμές που κανένας αθλητής και δη αμυντικός δεν θέλει να ζήσει. Ένας λάθος υπολογισμός, μία κακή εκτίμηση και γίνεσαι έρμαιο των ικανοτήτων του αντιπάλου. Αυτό ακριβώς έπαθε ο Χοσέ Χολέμπας σε μία φάση από το ντέρμπι Ρόμα - Φιορεντίνα (1-1). 

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού μαρκάρει τον Χοακίν σε ένα στιγμιότυπο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του. Ο Ισπανός εξτρέμ προσποιείται και ντριπλάρει ταυτόχρονα τον διεθνή Έλληνα με αποτέλεσμα να τον "ζαλίσει" και να τον ρίξει ανάσκελα(!) στο έδαφος. 

Η μέγιστη "ξεφτίλα" για έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου του Χολέμπας. Ένα βίντεο που θα παίζει για καιρό στις τηλεοράσεις και το διαδίκτυο ως το απόλυτο άδειασμα, την υπέρτατη ταπείνωση. Μία στιγμή που ο άσος της Ρόμα δεν θα ήθελε ποτέ να είχε συμβεί. Γιατί θα μνημονεύεται για πάντα στην ερώτηση "θυμάσαι την ντρίμπλα που έφαγες από τον Χοακίν;", ακόμα κι όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. 

Δείτε τη φάση στο sportdog.gr