Πρωταθλητής χειμώνα ο ΠΑΟΚ, 2-1 στη Λιβαδειά

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, με τη νίκη του στη Λιβαδειά επί του τοπικού Λεβαδειακού με 2-1.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με σκόρερ τον Τζαβέλλα, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού. Ωστόσο, ο σκόρερ του ΠΑΟΚ δεν ευτύχησε να μείνει για πολλή ώρα ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο 22ο λεπτό ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μάντζιο του Λεβαδειακού, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Παππάς να δείξει και στους δύο την κόκκινη κάρτα.

Λίγο αργότερα, στο 27', ο Περέιρα είχε δοκάρι σε εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε, όμως ο Ουρουγουανός ήταν πιο τυχερός στο 51', όταν με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Σηφάκη και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, μειώνοντας σε 1-2 στο 80' με κεφαλιά του Κονέ, ενώ θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο 85', με το κακό τελείωμα του Σοτέλο μέσα στην περιοχή, αλλά και στο 88', με τον Μιλοσάβλιεφ να μην καταφέρνει να νικήσει τον Ιτάντζ. Ο ίδιος παίκτης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος και φέρνει ξανά στην κορυφή τον ΠΑΟΚ με 34 βαθμούς, έναντι 33 του Ολυμπιακού, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στους 14 και την 14η θέση.