Πάρτυ… πέντε αστέρων έκανε ο Ολυμπιακός στη Μυτιλήνη!

Πάρτυ έκανε στη Μυτιλήνη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καλλονή, που έπαιξε ρόλο... κομπάρσου στην παράσταση των “ερυθρολεύκων”, οι οποίοι έφτασαν άνετα στο θρίαμβο με 5-0.

Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Μανιάτης με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Μαζουακού. Ωστόσο, ήταν στο δεύτερο ημίχρονο που οι παίκτες του Μίτσελ έδωσαν... ρέστα.

Στο 62' ο Πιπίνης σταμάτησε με το χέρι την μπάλα μετά από γύρισμα του Μπενίτες και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντομίνγκες για το 2-0΄. Λίγο αργότερα, στο 65', ο Μπενίτες έγραψε το 3-0 με εκπληκτική ατομική ενέργεια, ενώ ο ίδιος παίκτης, και πάλι με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ, έγραψε και το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μπουχαλάκης με διαγώνιο σουτ στο 78', ενώ στο 90' ο Μπενίτες έφτασε πολύ κοντά στο χατ τρικ, όμως από την ωραία λόμπα που επιχείρησε πάνω από τον Χογκ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το παιχνίδι αυτό η ομάδα της Μυτιλήνης δεν είχε δεχτεί ούτε ένα γκολ στην έδρα της!

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η αποθέωση που επεφύλασσαν οι θεατές στον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος “κρεμάει τα παπούτσια του”.

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της Superleague, και ελπίζει σε νέο στραβοπάτημα του Δικεφάλου του Βορρά στη Λιβαδειά, το απόγευμα της Κυριακής, για να αναδειχθεί πρωταθλητής χειμώνα.