Με θλάση ο Νάνο, ατομικό πρόγραμμα ο Μπεργκ

Αφήνει πίσω την Ξάνθη, στροφή σε Κέρκυρα. Ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το τελευταίο ματς για το 2014, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (22/12, 19:30). 

Μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι πράσινοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Κορωπί στις 11π.μ. και άπαντες υποβλήθηκαν σε προγραμματισμένες αιματολογικές εξετάσεις πριν την προπόνηση. Μετά το αρχικό ζέσταμα έκαναν ασκήσεις με πάσες αρχικά και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Στη συνέχεια έγινε οικογενειακό διπλό, αλλά δεν πήραν μέρος οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ακριτική ομάδα, για να μην ζοριστούν περισσότερο. 

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «Φαίακες» τους Νάνο, Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης στόπερ έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και ο Ισπανός αριστερός μπακ που τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς, έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό μακρύ προσαγωγό και εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες. 

Ο Μάρκους Μπεργκ, που απουσίασε από τον αγώνα στα Πηγάδια, λόγω ίωσης, έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, ώστε να μην πιεστεί. Το αν θα είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα θα φανεί την Κυριακή, όταν και θα γίνει η τελευταία προπόνηση (5 το απόγευμα), πριν το συγκεκριμένο ματς και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή.