Η ΑΕΚ κυνηγάει τον… άνεργο Κατσουράνη

Άμεσα είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις στην ΑΕΚ όσον αφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη. Ποια τα δεδομένα για την επιστροφή του διεθνούς χαφ στην «Ένωση». 

 
Με καθυστέρηση έξι μηνών είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει τελικά στην ΑΕΚ ο Κώστας Κατσουράνης. 

Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου μέσου, πόσω μάλλον μετά τον τραυματισμό του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. 

Μάλιστα, θετική άποψη για τον 36χρονο χαφ έχει και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα και θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα. 

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να σημειωθούν άμεσα και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η όλη ιστορία «σίριαλ». 

Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία αυτή να αφορά συμβόλαιο για 6 μήνες με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Όσον αφορά τις φήμες για τον Μάκο, είναι μία υπόθεση που δεν φαίνεται να υπάρχουν ελπίδες να προχωρήσει. 

Το ταξίδι… αστραπή του Μιλοβάνοβιτς 

Εσπευσμένα για το εξωτερικό αναχώρησε την Τετάρτη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με την «Ώρα των σπορ» να υποστηρίζει ότι πιθανότερος προορισμός του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ ήταν η Πορτογαλία. 

Μάλιστα, ο παράγοντας της «Ένωσης» φέρεται να είχε επαφή για μεταγραφική υπόθεση για το καλοκαίρι και πρόκειται για μία από τις δύο σούπερ-μεταγραφές που ετοιμάζεται να κάνει ο σύλλογος στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. 

 
πηγή: sport-fm.gr