ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννενα: Μια δύσκολη αναμέτρηση

Δύο ματς έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2014 και τα δύο εκτός έδρας. Αν τα πάρει θα κάνει σίγουρα καλές γιορτές. Καλύτερες απ' ότι θα είχαν φανταστεί οι φίλοι του πριν το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς αν νικήσει σήμερα (18/12, 17:15) τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και την Κυριακή (21/12) στη Λιβαδειά θα αποχαιρετήσει τη χρονιά από την κορυφή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις σε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ταξίδεψε για την Ήπειρο χωρίς πέντε από τα σημαντικά του εργαλεία. Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Μακ, Κατσικάς, Τζαβέλλας και ο Ρατς που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη ποινή του.

Πιθανόν αν δούμε σύστημα 4-3-3, αλλά δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να προτιμηθεί το 4-4-2 ή ένα σχήμα με τρεις αμυντικούς. Όλα είναι ανοιχτά. Ο Γλύκος θα είναι στο τέρμα και φαίνεται πως ο Σκόνδρας θα μεταφερθεί στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μιγκέλ Βίτορ. Οπότε δεξιά θα παίξει ο Κίτσιου. Αριστερά διεκδικούν θέση οι Ποζατζίδης, Σπυρόπουλος. Στο κέντρο αναμένεται να παίξουν οι Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα. Στην επίθεση σίγουροι είναι οι Αθανασιάδης, Περέιρα και δεξιά θα είναι ένας εκ των Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλου.

Στην άλλη πλευρά, που προέρχεται από δύο καλά αποτελέσματα, καθώς έχει φέρει 2-2 στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και 1-0 με τον Ατρόμητο, ξεπερνώντας το 4-0 από τον Λεβαδειακό, ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπέριο και Ιωάννου. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον ΠΑΣ με σχήμα 4-5-1. Ο Βελλίδης θα είναι στο τέρμα, με τους Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Ντάσιο ακριβώς μπροστά του από τ' αριστερά προς τα δεξιά. Ο Τσουκαλάς ε τον Λίλα θα είναι τα αμυντικά χαφ. Ο Κοροβέσης αριστερά, δεξιά ο Τσάβες και ο Γιάκος πίσω από τον Ίλιτς. Θέση διεκδικούν οι Ακόστα, Ναντάλες.

Πηγή: sport-fm.gr