Η κρίση του Ολυμπιακού και το θρίλερ Αμπιντάλ φέρνουν μεταγραφές

Στόπερ θα χρειαστεί οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μίτσελ έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται τον Μποτία και ο Αυλωνίτης, όσο υψηλό βαθμό πήρε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, άλλο τόσο απέτυχε κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ραδιόφωνο του Μόντε Κάρλο μετέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ θέλει άμεσα, στο τέλος Δεκεμβρίου δηλαδή, να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα σε τεχνικό ρόλο.

Ο Ολυμπιακός έχει μόνο τρεις στόπερ και αν αποφασίσει να αντικαταστήσει και τον Μποτία, θα χρειαστεί άμεσα τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει πιθανότερο να γίνει το προσεχές καλοκαίρι και τώρα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν στόπερ από το εξωτερικό και ίσως ακόμη έναν που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου φέρεται να είναι ήδη έτοιμη και πρόκειται για τον στράικερ Άλαν Πουλίδο, που έμεινε οριστικά ελεύθερος από την Τίγκρε, οπότε θα υπάρξει ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια του Μίτσελ για να λυθεί το οξύ -πια- πρόβλημα στην επίθεση.

Εξάλλου, από τη διοίκηση των ερυθρολεύκων δεν προκύπτει θέμα Μίτσελ και οι πρωταθλητές Ελλάδος δείχνουν ότι εξακολουθούν να εμπιστεύονται τον Ισπανό τεχνικό.

Κίνηση μπορεί να γίνει και για ακραίο χαφ, πιθανότατα δεξιοπόδαρο και η πρώτη κρούση θα γίνει στην Άρσεναλ για την επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά.

Όπως προκύπτει από τους Πειραιώτες, το Γενάρη θα γίνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές.