Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης: Η ώρα της αλήθειας

Η ώρα για το ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος της Superleague έφτασε, έστω και καθυστερημένα.

Η 6η αγωνιστική διεξάγεται την Τετάρτη και την Πέμπτη και στις 19:30 της Τετάρτης ο δεύτερος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός, δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δώσουν απαντήσεις, να κερδίσουν, αν είναι δυνατόν εμφατικά και να σκαρφαλώσουν στη κορυφή της Λίγκας και να μην ξανακατέβει από εκεί.

Ο Μίτσελ, ωστόσο, δεν έχει στο μυαλό του εμφατικές νίκες, αλλά τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, μιας και τα πρώτα σημάδια κόπωσης έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο ερυθρόλευκο ρόστερ και το μέλλον του Ισπανού δεν είναι σίγουρο εν διαμέσου κρίσιμων αναμετρήσεων, ιδίως αυτής κόντρα στον ΠΑΟΚ και εκείνης με τη Μάλμε στο ίδιο γήπεδο την ερχόμενη Τρίτη.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, κατεβαίνει ως πρωτοπόρος στον Πειραιά να παίξει με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια και η ισοπαλία εκτός έδρας θα θεωρηθει επιτυχία.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκούρασε αρκετούς παίκτες με τον Πανθρακικό στην Τούμπα με τον κίνδυνο να χάσει το παιχνίδι, ωστόσο, η νίκη με ανατροπή πρόσθεσε τελικά νέα ψήγματα ψυχολογίας, σε μια ομάδα που έχει ήδη κάνει υπέρβαση φέτος και ο Άγγελος τη διατηρεί αήττητη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.