Προηγήθηκε αλλά… ηττήθηκε στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Κάθε άλλο παρά... αδιάφορος παρουσιάστηκε στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ντιναμό, καθώς οι “πράσινοι”, αν και έχουν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League, πάλεψαν το παιχνίδι, προηγήθηκαν στο σκορ, όμως τελικά ηττήθηκαν με 1-2 από τους Ρώσους.

Η Ντιναμό απείλησε πρώτη στο 6ο λεπτό με το σουτ του Κουράνι που σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτσόλη, όμως ήταν ο Παναθηναϊκός που άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία κεφαλιά του Μπεργκ στο 14', μετά από σέντρα του Νάνο.

Μάλιστα, αν ο Μπαϊράμι στο 43' ήταν πιο εύστοχος, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ωστόσο, η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετική, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να πετυχαίνουν την ανατροπή μέσα σε έξι λεπτά, σκοράροντας στο 55' με τυχερό γκολ του Βενκέρ και στο 61' με τέρμα του Ιόνοφ, μετά από τραγικό λάθος του Μέντες.

Οι Ρώσοι είχαν ένα ακόμα δοκάρι στο 74' με τον Βαλμπουενά, ενώ στο 80' ο Κουράνι αστόχησε σε τετ α τετ με τον Κοτσόλη. Στο 85' ο Γκαμπούλοφ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κλωναρίδη, στερώντας από τους “πράσινους” την ευκαιρία να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Ντιναμό Μόσχας εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον 5ο Όμιλο του Europa League, με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην τελευταία θέση, με έναν μόνο βαθμό.