Ολυμπιακός: Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Ρομπέρτο να γίνει διεθνής

Από την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Ισπανία -που οδήγησε σε βαριά ήττα, με 4-0- δεν ξέφυγε και ο Ρομπέρτο.

Ίσως ο Ισπανός τερματοφύλακας να πραγματοποίησε τη χειρότερή του εμφάνιση στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με τη φανέλα των ερυθρολεύκων.

Από την αρχή της αναμέτρησης, φαινόταν πολύ τρακαρισμένος. Έκανε και το λάθος στο 8', όπου πάσαρε σε αντίπαλο για να μπει το γκολ του Γκαρσία και αυτό, τον έκανε ράκος.

Ο Ρομπέρτο αποθεώθηκε από τους Ισπανούς οπαδούς, οι οποίοι, στο ημίχρονο του αγώνα, φώναζαν: "Ρομπέρτο, είσαι ένας από μας".

Εκείνος τους χειροκρότησε και αργότερα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης τους ευχαρίστησε για την αναγνώριση που έδειξαν στο πρόσωπό του.

Ωστόσο, δεν έπαψε να είναι κακός και φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο η επιστροφή του στο γνώριμο Βιθέντε Καλδερόν, απ' όπου έφυγε ως αποτυχημένος.

Το αδύναμο σημείο του Ρομπέρτο είναι οι έξοδοι. Την Τετάρτη, οι περισσότερες έξοδοι ήταν λανθασμένες, ενώ φέρει ακέραια ευθύνη για δύο -το πρώτο και το τέταρτο- από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Συν τοις άλλοις, είχε σπάνια σωστή μεταβίβαση με τα βολέ του.

Σε ένα ματς στο οποίο ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε τον περίμενε να είναι ανταγωνιστικός για να τον δικαιώσει, μιας και τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να τον καλέσει στην εθνική Ισπανίας, ο Ρομπέρτο δεν τα πήγε καλά, ως τερματοφύλακας ψυχολογίας που είναι.