Η αγωνιστική απραξία κόστισε στον Ολυμπιακό – Λυπημένος ο Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολο βράδυ στο Βιθέντε Καλδερόν και συνετρίβη με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μια ήττα που θύμισε άλλες παλιότερες και κακές εποχές στους εκτός έδρας αγώνες του στη διοργάνωση.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται να μη χάσουν από τη Μάλμε στο Γ. Καραϊσκάκης για να συνεχίσουν στο Europa League, ενώ αν κερδίσουν, θέλουν και νίκη της σίγουρα πρώτης του ομίλου, Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο επί της Γιουβέντους για να προκριθούν στους 16 του Champions League.

Η Ατλέτικο είχε διαβάσει καλά την άμυνα του Ολυμπιακού και σε συνδυασμό με το συνολικό "ανέβασμα" της ομάδας, μαζί με τις... εκδικητικές τάσεις του Μάντζουκιτς που είχε τραυματιστεί στο Γ. Καραϊσκάκης και δεν είχε δώσει το 100% του, πήρε χαλαρή νίκη.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αρκετά επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία και σχεδόν κανένας παίκτης του δεν είχε καλή απόδοση στο Βιθέντε Καλδερόν, με φωτεινές εξαιρέσεις στο αγωνιστικό... σκοτάδι τους Αμπιντάλ και Ελαμπντελαουί.

Ο Μίτσελ δήλωσε "λυπημένος" στη συνέντευξη Τύπου και δε μάσησε τα λόγια του: "Αφήσαμε άσχημη αίσθηση και είναι ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα". Άλλωστε, ο Ολυμπιακός, όντως, πελαγοδρομούσε.

Το πρώτο και τέταρτο γκολ είναι ευθύνη του Ρομπέρτο και το δεύτερο του Μποτία.