Champions League: Στο ντέρμπι του Λονδίνου, καίγεται μόνο ο ένας

Στο Πετρόφσκι της Αγίας Πετρούπολης κρίνεται η φετινή ευρωπαϊκή παρουσία της Μπενφίκα του Ανδρέα Σάμαρη.

Ο τρίτος όμιλος του Champions League είναι ο πλέον αμφίρροπος της δεύτερης ημέρας της πέμπτης αγωνιστικής και οι Ρώσοι, που ξεκίνησαν πολύ καλά τον όμιλο, αλλά δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια, καλούνται να θέσουν νοκ-άουτ τους Αετούς από τη συνέχεια του θεσμού.

Στον ίδιο όμιλο, η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Μονακό για να "καπαρώσει" και μαθηματικά την πρώτη θέση με νίκη στο Μπαγιαρένα.

Πέρα από τον όμιλο του Ολυμπιακού, όπου τα δεδομένα αναλύθηκαν εκτενώς, θέαμα αναμένουμε στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Ντόρτμουντ στο Έμιρεϊτς παρότι οι Βεστφαλοί έχουν ήδη προκριθεί και οι Λονδρέζοι "καίγονται". Στο Κόνσταντ φαν ντερ Στοκ των Βρυξελλών, Άντερλεχτ και Γαλατασαράι, μετά από ντροπιαστικές ήττες του Σαββατοκύριακου, παίζουν κυρίως για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League, με τους Βέλγους να έχουν αμυδρές πιθανότητες και για μια πρόκριση-όνειρο στους 16!

Στον δεύτερο όμιλο, η Βασιλεία υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ και η Λουντογκόρετς παίζει στο ουδέτερο της Σόφιας με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, με κίνητρο, σε περίπτωση νίκης, να της πάρει ακόμη και την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.