Champions League: Μια χρυσή ισοπαλία αρκεί στον Ολυμπιακό

Στο Βιθέντε Καλδερόν παίζονται σε 90 λεπτά τα όνειρα του Ολυμπιακού για πρόκριση στους 16 του Champions League, αφήνοντας εκτός είτε την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία τον φιλοξενεί το βράδυ της Τετάρτης, είτε τη Γιουβέντους.

Μια ισοπαλία αρκεί στους ερυθρόλευκους, φτάνει να κερδίσουν τη Μάλμε στην τελευταία αγωνιστική, για να υπερτερούν σε ισοβαθμίες τόσο με την Ατλέτικο, όσο και με τη Γιουβέντους.

Ο Μίτσελ θέλει πάρα πολύ ένα γκολ, επειδή πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να μη δεχτεί περισσότερα από ένα στη Μαδρίτη.

Μια νίκη μέσα στην Ισπανία θα είναι θρίαμβος για τον Μίτσελ, ο οποίος θέλει να μην περάσει απαρατήρητος αυτή τη φορά που θα ταξιδέψει στην πόλη όπου δοξάστηκε -έστω, στο άλλο μισό της- και έτσι να δώσει ώθηση στην προπονητική του καριέρα και στις μελλοντικές του βλέψεις που φτάνουν μέχρι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο κι αν αυτό επί του παρόντος ακούγεται ανέφικτο. Πάντως, για την πρόκριση, η ισοπαλία αρκεί και αν επιτευχθεί, θα πανηγυριστεί σαν νίκη.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε την Τρίτη στην εφημερίδα Marca ότι "ο Ολυμπιακός είναι περήφανη ομάδα" και "κοιτά με το κεφάλι ψηλά", ωστόσο, θα πρέπει οι παίκτες του το βράδυ της Τετάρτης να κοιτούν στα... πόδια τους αντιπάλους τους και να ανακόψουν τα γρήγορα 1-2 της Ατλέτικο.

Ο Μίτσελ πνέει τα μένεα εναντίον της Superleague επειδή αναγκάζεται να κατεβάσει την ομάδα του στο Βιθέντε Καλδερόν χωρίς εκείνη να έχει δώσει επίσημο παιχνίδι εδώ και 15 ημέρες.

Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν αναμένονται αλλαγές, καθώς τόσο ο Μανιάτης, όσο και ο Μήτρογλου ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα ξεκινήσουν.

Στο τέρμα θα είναι ο Ρομπέρτο και στην άμυνα οι Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουί.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Εντινγκά, μπροστά από τα στόπερ, ο Μιλιβόγεβιτς σε ρόλο "κόφτη" και ο Μανιάτης δεξιά.

Η τριπλέτα της επίθεσης θα είναι Αφελάι δεξιά, Ντομίνγκες αριστερά και Μήτρογλου στην κορυφή.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά, στην αποστολή του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό αγώνα θα είναι ο Μπενίτες και ο Μίτσελ υπολογίζει να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, με σκοπό το γκολ που επιθυμεί για να έρθει η επιτυχία.