Ο ΠΑΟΚ θέλει ξένο πρόεδρο στη Superleague

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΠΑΟΚ για το ότι οι προτάσεις που έκαναν τις τελευταίες ημέρες αποτέλεσαν τη βάση για τις εξελίξεις στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague.

Θεωρούν οι άνθρωποι του συλλόγου πως αποδείχθηκε ότι καμία ΠΑΕ δεν πρότεινε κάτι ουσιαστικό για να ξεπεραστεί το πρόβλημα, ώστε να αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος. 

Στο Δικέφαλο του Βορρά περιμένουν να οριστεί ραντεβού μεταξύ των εκπροσώπων της διοργανώτριας Αρχής και του υπουργού Δικαιοσύνης, ώστε να πέσουν στο τραπέζι οι δικαστικές υποθέσεις που αγγίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονούν να γίνει συζήτηση και με τον Χιού Ντάλας. 

Επιπλέον στον ΠΑΟΚ θεωρούν και το ανέφεραν στη συνεδρίαση ότι πρέπει "να αντικατασταθεί ο πρόεδρος από έναν ξένο μάνατζερ. Έτσι θα λειτουργήσει καλύτερα και ο συνεταιρισμός".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης δεν ψήφισε ούτε καταψήφισε την επιλογή του Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος τελικά εξελέγη πρόεδρος. 

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος με δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη τόνισε για ό,τι έγινε: "Όλες οι ομάδες πρέπει να εστιάσουν στην ουσία. Εμείς αυτό κάνουμε από την περασμένη εβδομάδα και περιμέναμε αντιπροτάσεις. Οι δικές μας προτάσεις θα έχουν συνέχεια, ειδικά όταν στη Λίγκα διαπιστώσουμε ότι δεν καταλήγουν όλα σε ψηφοφορίες με αποτέλεσμα 12-6 ή 13-5. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το θέμα, εμείς το γενικεύσαμε για να προσπαθήσουμε να μειώσουμε την αναξιοπιστία στο πρωτάθλημα".

Τέλος, για τον Χιου Ντάλας τόνισε: "Πώς είναι δυνατόν να παραιτείται αυτός ο άνθρωπος και κανείς να μη του ζητάει τον λόγο;". 

Ολοκληρώνοντας, για τη διακοπή τόνισε: "Δεν ξέρω γιατί έγινε. Αν κάποιος είχε σχέδιο να εκμεταλλευτεί μόνο την επίθεση στον Ζωγράφο, τότε έβαλε αυτογκόλ...". 

Πηγή: sport-fm.gr