Πλατέλλας: Νίκη ψυχολογίας το 3 – 2 με τον Παναθηναϊκό

Τη φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, μιλώντας στη Nova. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως είναι σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα για την ομάδα του και ότι θα της δώσει ψυχολογία. 

«Σίγουρα είναι μια νίκη ψυχολογίας. Είναι σημαντικό να κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και δουλεύουμε καθημερινά για να το πετύχουμε. Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας, για να δούμε τις δυνατότητές μας. Ήμασταν καλοί τουλάχιστον για ένα ημίχρονο. Κάναμε σωστά κάποια πράγματα και πήραμε τη νίκη», επισήμανε ο πρώην παίκτης της Καλλιθέας και της Ξάνθης. 

Ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τους πράσινους και σχολίασε για την απόδοση του: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν τις καλές και τις κακές τους μέρες. Εγώ καθημερινά προσπαθώ να είμαι καλός και δουλεύω καθημερινά για να είμαι σωστός και να βοηθάω την ομάδα μου. Το γκολ σίγουρα το χάρηκα γιατί είναι και θέμα ψυχολογίας και όλα είναι καλά».