Έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή δείχνει η ΑΕΚ

Έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή έδειξε η ΑΕΚ. Η "Ένωση" έδειξε την δύναμή της αλλά και χαρακτήρα στο φιλικό ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε τη νίκη στο άδειο ΟΑΚΑ με σκορ 3-2.

Συναρπαστικό ματς στο Μαρούσι. Οι "κιτρινόμαυροι" με εξαιρετική ευστοχία στην τελική προσπάθεια έφτασαν να προηγούνται 2-0 στο ημίχρονο, με τα όμορφα τέρματα των Αραβίδη και Πλατέλλα. Αντεπίθεση για τους "πράσινους" στο δεύτερο 45λεπτο. Άμεση απάντηση από Δώνη και Μπερίσα, αλλά ο Ντακόλ είπε την τελευταία λέξη.

Ντεμπούτο για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έκανε ο Σωτήρης Νίνης. "Έσπασαν" τα δοκάρια του Ανέστη οι φιλοξενούμενοι, με τους Ρισβάνη και Μπεργκ να στέκονται άτυχοι. Αγωνία στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο, που αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Λαγού.

Οι συνθέσεις:

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης (77΄Γροντής), Λαμπρόπουλος (68' Σαρρής), Κολοβέτσιος (86' Τζανετόπουλος), Μπακάκης (86' Σβάρνας), Κορδέρο (77' Φαγέ), Ανάκογλου (68' Ρόβας), Μάνταλος (45' Ντακόλ), Μπαρμπόσα (70' Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (59' Ζόριτς), Αραβίδης (59' Ντούνης).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Πέτριτς

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Στιλ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Σπυρόπουλος, Δώνης, Μπαϊράμι, Νίνης, Σταματάκης, Μπερίσα, Μπεργκ

Πηγή sport-fm.gr