Ολυμπιακός: Γύρισε τραυματίας ο Ντουρμάζ – Πολλές απώλειες

Την ώρα που εκκρεμεί ακόμη το αν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Ξάνθη στα Πηγάδια το Σάββατο, αγωνιστικά προβλήματα έχουν προκύψει για τον Μίτσελ. 

Ο Τζίμι Ντουρμάζ επέστρεψε λαβωμένος από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σουηδίας. Ο ακραίος χαφ των ερυθρολεύκων, που έπαιξε στο δεύτερο μέρος του φιλικού με τη Γαλλία, έχει ενοχλήσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός για 2-3 ματς. Σήμερα θα εξεταστεί και θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τα ματς με Ξάνθη (αν διεξαχθεί), Ατλέτικο, Κέρκυρα και ΠΑΟΚ που είναι στη σειρά. 

Όχι τραυματίας, αλλά με ένα εισιτήριο που θα τον στερήσει για ένα μήνα από τον Ολυμπιακό, επιστρέφει και ο Ντελβίν Εντινγκά. Το Κονγκό προκρίθηκε στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που θα διεξαχθεί 17 Ιανουαρίου με 8 Φεβρουαρίου κι έτσι θα λείψει για περίπου ένα μήνα από τις υποχρεώσεις των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να... πανηγυρίζει που δεν κατάφερε να προκριθεί το Τόγκο του Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος, έτσι, θα παραμείνει κανονικά στην Ελλάδα το ίδιο διάστημα.

Στο μεταξύ, Αφελάι και Ελαμπντελαουί επέστρεψαν την Τετάρτη στου Ρέντη, με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τον δεύτερο να είναι αρκετά κουρασμένος.

Αμφότεροι, εφόσον γίνει το ματς με την Ξάνθη, είναι πολύ πιθανό να πάρουν ανάσες εν όψει και του κρίσιμου ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη την Τετάρτη, καθώς έχουν επιβαρυνθεί από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.