Ανατροπή και νίκη για την Ξάνθη, 2-1 τον ΟΦΗ

Αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, η Ξάνθη κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, με σκορ 2-1, προσπερνώντας τους Κρητικούς στη βαθμολογία της Superleague.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους Ηρακλειώτες, αφού μπορεί στο 2ο λεπτό ο Ζαρόπουλος να γλίτωσε την Ξάνθη στο πλασέ του Ραζάκ, όμως δεν τα κατάφερε και τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Πετρόπουλος βρέθηκε ξεμαρκάριστος μετά από εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Ωστόσο, οι ακρίτες απάντησαν με δύο γκολ μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών: Στο 29’, από εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον, η μπάλα έφτασε στον Λισγάρα που την έστειλε στα δίχτυα με προβολή, ενώ στο 33’ ήταν ο Κλέιτον που, μετά από ωραία ασίστ του Καπετάνου, "κεραυνοβόλησε" με δυνατό σουτ τον Λόρια για το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Ξάνθη, που πίεσε για το τρίτο γκολ, και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Σολτάνι στο 46’, τον Καπετάνο στο 48’ και τον Κλέιτον στο 61’. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 77’, λόγω της αποβολής του Τζορτζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα,  οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η Ξάνθη έχει πλέον 12 βαθμούς, έναντι 10 του ΟΦΗ.