Κύπελλο Ελλάδος: Ελπίδες πρόκρισης για ΠΑΟΚ μέσω… Κέρκυρας

Ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, χάρη στη νίκη της Κέρκυρας με 3-0 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι Φαίακες δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων, όμως στο τέλος... ξέσπασαν, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόμες στο 76' και σε δύο γκολ του Χαβίτο στο 78' και στο 83'.

Έτσι, στη βαθμολογία του ομίλου ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγείται πλέον με 4 βαθμούς, έναντι 3 της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Καλαμαριάς και μόλις 1 του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση, αν στην τελευταία αγωνιστική κερδίσει την Κέρκυρα εκτός έδρας και παράλληλα ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στους “Ζωσιμάδες”.

Σε άλλο παιχνίδι για το Κύπελλο, ο Απόλλων Σμύρνης έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης με τη νίκη του στην έδρα της Ερμιονίδας με 1-0, χάρη σε γκολ του Βάντερσον στο 87'.

Με τη νίκη αυτή, ο Απόλλωνας έφτασε τους 4 βαθμούς, και μία ισοπαλία στο παιχνίδι με τη Βέροια στην τελευταία αγωνιστική θα είναι αρκετή για να εξασφαλίσει την πρόκριση, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Εργοτέλη.