Europa League: Για ολική επαναφορά στον όμιλο ο ΠΑΟΚ

Ένα από τα πλέον καθοριστικά του ματς στην φετινή σεζόν δίνει το βράδυ της Πέμπτης (20:00, Novasports 2) ο ΠΑΟΚ, καθώς υποδέχεται την Φιορεντίνα, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του ενδέκατου ομίλου με έξι βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Δικέφαλο του Βορρά και τη Γκινγκάμπ. 

Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής έχει βάλει αφενός στο κόλπο τους Γάλλους και έχει δώσει σημαντικό προβάδισμα στους Ιταλούς που έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής, μετά τις δύο τριάρες (εντός με Γκινγκάμπ, εκτός με Ντιναμό) που έχουν ρίξει. Ωστόσο, οι παίκτες του Βινσέντσο Μοντέλα θα παίξει απόψε σε μια έδρα που φέτος δεν έχει περάσει κανείς, αν και δεν έχει αγωνιστεί ομάδα επιπέδου… Φιορεντίνα, ενώ πέρυσι η Μπενφίκα νίκησε (1-0) με δυσκολία, ενώ το τέρμα της δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει. 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει δύο πολύ σημαντικούς παίκτες στην διάθεση του. Τον Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο. Εκτός και ο Ρόμπερτ Μακ, που η θέληση του δεν έφθασε για να βρεθεί στην αποστολή. 
Την θέση του δεύτερου στο αριστερό άκρο της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Μάρτενς. Στην κορυφή θα είναι ο Αθανσιάδης και δεξιά ο Σαλπιγγίδης. 

Ο Γλύκος θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Κατσικά, Βίτορ να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Ρατς δεν… κουνιέται από τα αριστερά και δεξιά θα παίξει ο Σκόνδρας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης. 
Απουσίες έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Εκτός είναι οι τραυματίες, Γκόμες και Ρόσι. Σάβιτς, Πιζάρο έμειναν στην Ιταλία για λόγους ξεκούρασης και ο Μπαμπακάρ προφυλάσσεται, καθώς αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού. 

Ο γνωστός μας, λόγω Ρουμανίας, Ταταρουσάνου θα παίξει στο τέρμα και οι Πασκουάλ, Ροντρίγκες, Μπασάντα, Ρίτσαρντς, θα είναι στην άμυνα. Ακουϊλάνι, Κούτριτς, Μπόρχα Βαλέρο στο κέντρο. Ο Κουαρδάδο θα είναι δεξιά, ο Ίλισιτς δεξιά και ο Μπερναντέσκι στην κορυφή της επίθεσης. Πιθανόν να χωρέσει και ο Μαρίν (αποκτήθηκε φέτος) στην βασική ενδεκάδα, αλλά και να μην συμβεί αυτό, θεωρείται σίγουρο πως θα παίξει έστω και ως αλλαγή.'

Πηγή: sport-fm.gr