Η γυναίκα του Μίτσελ κάνει το τραπέζι στον Ρομπέρτο!

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ρομπέρτο, στην τεράστια νίκη που έκανε επί της Γιουβέντους στο Γ. Καραϊσκάκης, άλλαξε το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού και έδωσε αφορμή για... πειράγματα.

Η εμφάνιση του Ρομπέρτο, με οκτώ σημαντικές αποκρούσεις σε προσπάθειες της Μεγάλης Κυρίας για γκολ, θύμισε την 5η Νοεμβρίου 2013, όταν ο σπουδαίος Ισπανός πορτιέρο είχε σταματήσει τη Μπενφίκα, με ανάλογες αποκρούσεις και ο Ολυμπιακός είχε βγει νικητής, με το ίδιο σκορ και σκόρερ τον Κώστα Μανωλά με κεφαλιά.

Τότε ο Μίτσελ είχε κάνει το τραπέζι στον Ρομπέρτο, όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Αυτή τη φορά, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους, ο Μίτσελ ρωτήθηκε αν θα κάνει ξανά το τραπέζι στον συμπατριώτη του και "αν εκείνος τον βάζει στα έξοδα", για να δώσει την αφοπλιστική απάντηση, μέσα στα χαμόγελα: "Το φαγητό το κερνάει η γυναίκα μου, όχι εγώ".

Ο Μίτσελ... πείραξε και τον Ρομπέρτο ότι παρόλο που είχε πει στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ότι οι ερυθρόλευκοι θα κερδίσουν με 1-0 και σκόρερ τον Κασάμι, εκείνος δεν έπεσε μέσα τελικά, επειδή είχε πει ότι το τέρμα του Ελβετού θα σημειωνόταν με κεφαλιά, αλλά μπήκε με πλασέ!