Champions League: Οι ποδοσφαιρόφιλοι αναμένουν το Λίβερπουλ-Ρεάλ

Στο Άνφιλντ τα σπουδαία το βράδυ της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου για τη δεύτερη ημέρα της τρίτης αγωνιστικής του Champions League.

Ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μερσεϊσάιντ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα, ενώ στον άλλον αγώνα του ομίλου αναμετρώνται Λουντογκόρετς και Βασιλεία στη Σόφια, ένα ζευγάρι που είχε τεθεί αντιμέτωπο και στα πλέι-οφ της ίδιας διοργάνωσης, πριν τους ομίλους, την περσινή σεζόν.

Ο τελευταίος αγώνας των κόκκινων με τους μερένγκες είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού με 5-0 τη σεζόν 2008/09, όμως από τότε, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.

Σε τρεις επίσημες αναμετρήσεις κόντρα στη Λίβερπουλ, πάντως, η Ρεάλ Μαδρίτης μετρά ισάριθμες ήττες!

Το ελληνικό ενδιαφέρον για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως είναι λογικό, εστιάζεται στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο Γ. Καραϊσκάκης και την ίδια ώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης προβάρει δεύτερο σερί εντός έδρας "τρίποντο" επί της Μάλμε στο Βιθέντε Καλδερόν, για την ολική επαναφορά της στον όμιλο.

Την ίδια ώρα, η Ζενίτ δοκιμάζεται στη Μπαγιαρένα από τη Λεβερκούζεν, η οποία εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Οι Ρώσοι θέλουν να δείξουν ότι δεν απολαμβάνουν τυχαία την κορυφή του ομίλου. Μονακό και Μπενφίκα αναζητούν στο Πριγκηπάτο μια καλύτερη τύχη στον όμιλο.

Η Άντερλεχτ υποδέχεται την Άρσεναλ στο Κόνσταντ Φαν ντερ Στοκ για τη μεγάλη έκπληξη και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που ηγεμονεύει στον όμιλο, φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατασαράι.