Έχασε βαθμούς στους Αμπελοκήπους ο Άρης

Δεύτερο εκτός έδρας ματς, δεύτερη απώλεια βαθμών για τον Άρη! Οι «κίτρινοι» -με τον κόσμο στο πλευρό τους- δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ηρακλή Αμπελοκήπων, μένοντας στο 0-0 για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και στους επτά βαθμούς.

Το… καλό για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη το γεγονός πως τόσο η Καβάλα (1-1 με Απόλλωνα Αρναίας), όσο και ο Πανσερραϊκός (1-1 με Εθνικό Αλεξανδρούπολης) δεν κατάφεραν εξίσου να νικήσουν και δεν έμειναν πίσω στην βαθμολογία.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά τον Ατματσίδη -στο ντεμπούτο του- να μην μπορεί να σκοράρει, βρίσκοντας... τείχος στον αντίπαλο τερματοφύλακα (Ζιάκας).

Ο Πόι ήταν αυτός που προσπαθούσε να δημιουργεί τριγμούς στην άμυνα των γηπεδούχων, όμως ήταν κι αυτός που έχασε σπουδαία ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, δίχως να μπορέσει να λύσει το γόρδιο δεσμό για τους κίτρινους. Και κάπως έτσι, παρά τις διορθωτικές κινήσεις απ' τον πάγκο, ο Άρης δεν πέτυχε κάποιο... χρυσό γκολ, με τον Καπνίδη στο φινάλε να σημαδεύει από πλεονεκτική θέση άουτ -κι ενώ ο Πολίτης είχε ευκαιρεία για... κηδεία στο 90'- και το 0-0 να μείνει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκα, Βόσδου, Γιώγο, Κοτέντση, Κουρδάκη, Γιαξή, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλο (81’ Χιονίδης), Χαψά, Πολίτη, Σαμπιασβίλι.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος (73’ Καπνίδης), Φερνάντες, Γκόλιας, Λιόνης, Σουνάς, Προβατίδης, Ρένια, Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης.

Πηγή: sport-fm.gr