Πλατέλλας: Θέλω να πατήσω στο χαλί της Αγιάς Σοφιάς

Από την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα απευθύνονται στον κόσμο της ομάδας μας, μέσω του νέου επίσημου site των κιτρινόμαυρων. Δείτε και ακούστε τι λέει ο παίκτης εν όψει της προσπάθειας που θα κάνει η ΑΕΚ να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι ο Πλατέλλας ήταν μέλος της νέας προσπάθειας της ΑΕΚ που ξεκίνησε, παίζοντας σε ερασιτεχνική κατηγορία (Football League 2) και θέλει να αποτελέσει κομμάτι και της Ένωσης που θα επιστρέψει στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του συλλόγου. Επιπλέον, έκανε λόγο για πρωταθλήματα και πορείες στην Ευρώπη, ενώ επισήμανε ότι η Β΄Εθνική δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. 

Αναλυτικά 

Για την σεζόν 2013-14: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας. Η ομάδα πέρασε δύσκολα. Κανείς δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ήμασταν στην Γ' Εθνική. Όλοι που ήρθαμε εδώ ήρθαμε για ένα σκοπό, να ανεβάσουμε την ομάδα και να την πάμε εκεί που αξίζει». 

Για το γήπεδο: «Όλοι περιμένουν το γήπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση κάθε ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο. Να είναι έδρα και από εκεί και πέρα θα έρθουν τα πρωταθλήματα και πορείες σε μεγάλες διοργανώσεις». 

Για την Β' Εθνική: «Είναι μία δύσκολη κατηγορία. Πιστεύω θα περάσουμε κάποιες δύσκολες φάσεις, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε η ΑΕΚ. Θα πηγαίνουμε σε κάθε έδρα να κερδίσουμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε». 

Για τους προσωπικούς στόχους: «Θέλω πάρα πολύ να μείνω στην ομάδα. Δουλεύω καθημερινά, παλεύω σκληρά, κάνω αυτά που θέλει ο προπονητής μου για να ανέβω ψηλά. Θέλω να μείνω στην ομάδα και στις τρεις κατηγορίες. Είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Και να πατήσω στο... χαλί της Αγιά Σοφιάς».

πηγή: aekfc.gr