Αρνήθηκε πρόταση του Άρη για να μην προδώσει τον ΠΑΟΚ!

Μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών -και για ελεύθερους ποδοσφαιριστές- περίμενε ο Κοστίν Λάζαρ τον ΠΑΟΚ για να τους κάνει πρόταση συμβολαίου, έστω και μειωμένη, για να επανενταχτεί στο δυναμικό του.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ευρισκόμενος στα 33 του χρόνια, δέχτηκε δελεαστικότατη οικονομική πρόταση για να γίνει η "σημαία" του Άρη στη Γ' Εθνική, από τον Γαλανό.

Ο Ρουμάνος μέσος αγαπά τη Θεσσαλονίκη και έχει, μάλιστα, αγοράσει και σπίτι. Δείχνει ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα και αφού κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, για συναισθηματικούς λόγους, δεν ήθελε να αποδεχτεί την πρόταση του Άρη, του "αιωνίου" αντιπάλου του Δικεφάλου του Βορρά.

Δεν πρέπει, ωστόσο, να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι ο Ρουμάνος, που θεωρείται ποδοσφαιρικό κεφάλαιο για τη χώρα του, βαίνει προς τη λήξη της καριέρας του και δε θέλει να δημιουργήσει άσχημη εντύπωση στους διοικούντες τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, η συναισθηματικότητα του Λάζαρ φάνηκε και από το γεγονός ότι φέρεται να αρνήθηκε πρόταση 350.000 ευρώ το χρόνο από τη Στεάουα, επειδή έχει παίξει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και την υποστηρίζει.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο 33χρονος χαφ οδεύει κι εκείνος προς Ινδία!