Συνέλευση για εκκαθάριση στην ΠΑΕ Άρης

Προχωρούν σε λύση της ΠΑΕ στον Άρη, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Η Κοινωνία Μελών Άρη κάλεσε τους μετόχους σε Γενική Συνέλευση στις 3 Νοεμβρίου προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας «ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 3 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Αλκμήνης αρ. 69 στο Δήμο Θεσσαλονίκης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1) Λύση της Π.Α.Ε "ΑΡΗΣ" και θέση της σε εκκαθάριση-διορισμός εκκαθαριστών

2) Διάφορα Θέματα και ανακοινώσεις

Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας».

Πηγή: sport-fm