Κλέβει την παράσταση η κόντρα πρωταθλητών Ισπανίας-Ιταλίας

Ο αγώνας του ομίλου του Ολυμπιακού, μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο... δεύτερο πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Την ώρα που οι ερυθρόλευκοι θα δοκιμάζονται στο Μάλμε, οι ροχιμπλάνκος θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, το Βιθέντε Καλδερόν, για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης μετά την ήττα στο Νέο Φάληρο.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης της ημέρας ανοίγει στις 19:00 όταν η Ζενίτ υποδέχεται τη Μονακό στο Πετρόφσκι της Αγίας Πετρούπολης, με όλους τους παίκτες της να δηλώνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το "παρών", προσηλωμένοι μπροστά στην πρόκληση της πρόκρισης.

Στον ίδιο όμιλο, οι δύο χαμένες της πρώτης αγωνιστικής, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπενφίκα αναμετρώνται στη Μπαγιαρίνα.

Την ίδια ώρα, στο Λονδίνο, από τον... βυθό του τέταρτου ομίλου, η Άρσεναλ μετρά τις δυνάμεις της με τις απουσίες των Ράμσεϊ, Αρτέτα, Ντεμπισί και Γουόλκοτ κόντρα στη Γαλατασαράι, ενώ η πρωτοπόρος Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει θέσει στόχο μια δεύτερη νίκη στο Κόνσταντ Φαν ντερ Στοκ των Βρυξελλών επί της Άντερλεχτ.

Στον δεύτερο όμιλο, το Βασιλέφσκι της Σόφιας φιλοξενεί για πρώτη φορά αγώνες της Λουντογκόρετς, που έρχεται ως... νομάς από το Ράζγκραντ, σε ομίλους του Champions League και η πρεμιέρα αυτή είναι αρκετά φαντεζί και λαμπερή, μιας και... επίσημη προσκεκλημένη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Βασιλεία υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ.