Γκέκας: Ο ήρωας Φάνης του Αφιόν Καραχισάρ !

Ο Φάνης Γκέκας έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στην Τουρκία...

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας υποκλίνονται στα κατορθώματά του, που έχουν φέρει την Ακχισάρ Μπελεντίγιεσπορ, την ομάδα δηλαδή του Αφιόν Καραχισάρ, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της τουρκικήε Super Lig.

Παράλληλα, ο Γκέκας με τα δύο γκολ που σημείωσε την Κυριακή απέναντι στην Φενερμπαχτσέ, έφτασε τα έξι στο τουρκικό πρωτάθλημα φέτος και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η αθλητική εφημερίδα της γειτονικής χώρας, "Fanatik", στο πρωτοσέλιδο της ,χαρακτηρίζει τον Λαρισαίο στράικερ "μηχανή των γκολ", ενώ, αντίστοιχα, η εφημερίδα "Milliyet" επισημαίνει πως σε 54 εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα ο 34χρονος επιθετικός έχε πετύχει πλέον 39 γκολ.

Συγκεκριμένα, μετρά συνολικά 18 γκολ με την Ακίσαρσπορ, 13 με την Κόνιασπορ και 8 τέρματα με τη Σαμσουνσπόρ.

Χαρακτηριστικό της λατρείας των οπαδών της Ακχισάρ για τον Γκέκα είναι και το γεγονός πως οπαδοί της ομάδας συνέθεσαν και τραγούδι, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως το όνομά του γράφεται όπως το γκολ! 

Σε τέσσερα ματς η Ακχισάρ, που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά το 2011, έχει 10 βαθμούς, έναντι 8 της Μπεσίκτας, ενώ έμεινε στους επτά η Φενερμπαχτσέ.