Κίτρινη κάρτα, πρόστιμο και τιμωρία για πανηγυρισμό με τη γιαγιά!

Άνδρες, ακούστε το...

Η υπερβολική αγάπη για τη γιαγιά κοστίζει...

Στο παιχνίδι της Ρόμα με την Κάλιαρι για τη Serie A, ο 23χρονος μέσος Αλεσάντρο Φλορέντσι πέτυχε το 2-0 για τους Ρωμαίους και βοήθησε την ομάδα του να σιγουρέψει τη νίκη στο Ολίμπικο της ιταλικής πρωτεύουσας, η οποία ήρθε τελικά με αυτό το σκορ, που είχε διαμορφωθεί μόλις από το 13ο λεπτό.

Ο Φλορέντσι, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των τζιαλορόσι για φέτος, έτρεξε στις κερκίδες για να αγκαλιάσει την γιαγιά του, η οποία είχε έρθει στο γήπεδο για να καμαρώσει τον ταλαντούχο εγγονό.

Όταν όμως επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και αφού είχε αγκαλιαστεί και φιληθεί με τη γιαγιά του, ο 23χρονος Αλεσάντρο ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη: Αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή εξαιτίας του εν λόγω πανηγυρισμού, επειδή δηλαδή έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο, για προσβολή του αθλήματος, όπως, για παράδειγμα, αντίστοιχα, γίνεται αν ένας ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού, βγάλει τη φανέλα του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ρόμα, με τη σειρά της, σκέφτεται να τιμωρήσει τον Ιταλό μέσο με πρόστιμο, καθώς, σύμφωνα με έναν από τους εσωτερικούς κανονισμούς των τζιαλορόσι, προβλέπεται η τιμωρία σε περίπτωση που παίκτης της ομάδας πάρει αδικαιολόγητη κάρτα από το διαιτητή!

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι, λοιπόν, έμπλεξε για τα καλά, αλλά τουλάχιστον του έμεινε η ζεστή αγκαλιά με τη γιαγιά του και το φιλί της αγάπης της, την ώρα της επίτευξης του τέρματος.

Οπότε, ας το απολαύσουμε!