ΠΑΟΚ: Νίκη για κορυφή εκεί που σκόνταψε ο Ολυμπιακός

Το πρώτο του δύσκολο "τρίποντο" τη φετινή σεζόν θέλει να πάρει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:30, Novasports 2).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, καθώς από τις 28 Αυγούστου (όταν και επικράτησαν της Ζίμπρου) μετρούν τέσσερις νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τελευταία την εντυπωσιακή νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ με σκορ 6-1 μέσα στην Τούμπα.

Τώρα, όμως, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη παίζουν με τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει συνηθίζει να βάζει δύσκολα σε όποιο υποδέχεται στην έδρα του, όπως έκανε πρόσφατα με τον Ολυμπιακό που επέστρεψε με το 1-1 στην Αθήνα.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται τον κορμό των ποδοσφαιριστών που έχουν πετύχει αυτό το εντυπωσιακό σερί, με το 17-1 στις τελευταίες τέσσερις επίσημες υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με εσωτερικούς μέσους τους Κάτσε και Τζανδάρη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Κουλούρης, Μαντούρο, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Σαλπιγγίδης και Σπυρόπουλος.

Πηγή: sport-fm.gr