Ολυμπιακός: Νίκησε τη Βέροια με ένα πέναλτι και δύο γκολ στο 90΄

Θριαμβευτικό ήταν το σκορ αν και διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, ωστόσο δύσκολα κατάφερε ο Ολυμπιακός να νικήσει την πρωτοπόρο Βέροια στο στάδιο Καραϊσκάκης. 

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα, μετά από ανατροπή του Ντουρμάζ από τον Αμαραντίδη. 

Ο Μήτρογλου έχασε λίγα λεπτά αργότερα, στο 35ο λεπτό, την ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματά του, καθώς το σουτ του πρόλαβε πάνω στη γραμμή της Βέροιας ο Ραούλ Μπράβο. 

Η Βέροια μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς ο Όστοϊτς πέρασε στη θέση του Μαλόν και ο Κατίδης στη θέση του Γεωργιάδη στο 54ο και 61ο λεπτό αντίστοιχα, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το σκηνικό του αγώνα. 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν ο δραστήριος Μήτρογλου, ο οποίος κινήθηκε αρκετά μέσα στην περιοχή, δείχνοντας ότι έχει αρχίσει να βρίσκει σταδιακά τον παλιό καλό του εαυτό, μετά και το γκολ που πέτυχε στο Champions League με την Ατλέτικο. Ο Έλληνας επιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Μίτσελ στο 75ο λεπτό, όταν τη θέση του πήρε ο Μπενίτες. 

Ο ίδιος παίκτης είχε και μία καλή φάση στο 80' όταν πήρε τη μπάλα πριν τη μεγάλη περιοχή. Απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε τον Καντιμοίρη στην κλειστή γωνία, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε τη μπάλα. 
 
Ο Μπενίτες εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή καθώς στο 88΄πέρασε όμορφα τον Ραούλ Μπράβο και πλάσαρε τον τερματοφύλακα.
 
Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Κασάμι με ωραίο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από μπαλιά του Μιλιβόγεβιτς.
 

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου.
 
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Γεωργιάδης.