Προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Ακόμη και για ζητήματα που δεν εξαρτώνται από την ίδια την ομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Από αγωνιστικά μέχρι εξωαγωνιστικά θέματα…

Στην πρώτη κατηγορία υπάρχει το πρόβλημα με την αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Τραϊανός Δέλλας εκτιμά πως μόνο οι αγώνες Κυπέλλου δεν φτάνουν για να είναι η ομάδα του στην… τσίτα και εφόσον καθυστερήσει η έναρξη της σεζόν, θα γίνουν φιλικά. Σε πρώτη φάση και με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η σέντρα για τη νέα σεζόν στη Football League οδεύει προς τις 11-12 Οκτωβρίου, υπάρχουν συζητήσεις για φιλικό με τον Φωστήρα στο ΟΑΚΑ τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Μέχρι τότε υπάρχει το Κύπελλο. Ο «Κολοσσός» γνωρίζει πως το ματς της Τετάρτης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή θα είναι δύσκολο και για το λόγο αυτό έκανε συστάσεις στους παίκτες του να αποφεύγουν τα αβίαστα λάθη και τη… σπατάλη των ευκαιριών. Η σημασία που δίνουν οι «κιτρινόμαυροι» στο παιχνίδι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι την Κυριακή άνθρωπος της ομάδας θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα στην Κομοτηνή με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση και τα μοναδικά προβλήματα που υπάρχουν είναι αυτά των Μπρέτσεβιτς και Τσεβά.

Στο μεταξύ, στο θέμα του γηπέδου, η ΑΕΚ περιμένει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου του φακέλου που έχει καταθέσει στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ είναι ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς που προχωρά ο έλεγχος αντιλαμβανόμενοι πως η ελληνική γραφειοκρατία δεν επιτρέπει γρηγορότερους χρόνους. Πάντως ασκούν μια τρόπον τινά πίεση για το ταχύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα φροντίζουν να είναι καλά «οχυρωμένο» το όλο πλάνο από νομικής άποψης, προκειμένου να μην υπάρξει τίποτα που θα εμποδίσει την υλοποίηση του οράματος της «Αγια-Σοφιάς».

Πηγή: sport-fm.gr