Λαμπρός Αστέρας έκλεψε το βαθμό από την Μπεσίκτας στο 88′!

Πολύτιμο βαθμό πήρε μέσα στο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης ο Αστέρας Τρίπολης από την Μπεσίκτας, χάρη σε ένα γκολ του Πάρα στο 88'!

Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Τορέ, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, στο οποίο ο Κοσίτσκι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Νωρίτερα, η Μπεσίκτας είχε δοκάρι στο 8ο λεπτό σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούζιακ, ενώ ο Αστέρας απείλησε στο 26' με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ζησόπουλου, το σουτ του οποίου όμως δε βρήκε στόχο.

Οι Αρκάδες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και στο 39' ο Μπαράλες είδε την κεφαλιά του να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή και έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Κάβλακ στο 46' και τον Σαχάν στο 53' και στο 65'.

Στο 76' ήταν η σειρά του Αστέρα να απειλήσει με την κεφαλιά του Μπαράλες που πέρασε λίγο άουτ, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 88ο λεπτό για να έρθει η ισοφάριση με μονοκόμματο σουτ του Πάρα, μετά από γύρισμα του Ρόλε.

Έτσι, οι Αρκάδες μπαίνουν δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στη φάση των 32, καθώς η Μπεσίκτας θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Παρτιζάν και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Βελιγράδι.