Παναθηναϊκός – Ντιναμό: Στο καναβάτσο οι πράσινοι

Δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να μειώσουν σε 2 - 1 οι παίκτες του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Ντιναμό Μόσχας, με γκολ του Ντίνα στο 63. Νωρίτερα η ρωσική ομάδα είχε προηγηθεί με 2 - 0 στο 40ο λεπτό με τον Κοκόριν, όταν δέχτηκε κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια νίκησε τον Κοτσόλη. 

Το δεύτερο γκολ ήρθε για τους Ρώσους 10 λεπτά αργότερα, στο 50' όταν η δεξιά πλευρά των πρασίνων έδειξε για μία ακόμα φορά τις αδυναμίες της επιτρέποντας στον Ιόνοφ μετά από σέντρα να πετύχει το 2 - 0 . 

Οι Ρώσοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο 28ο λεπτό με σουτ του Ντζούτζακ και στο 54ο λεπτό ήρθε και πάλι το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη να σταματήσει το σουτ - φάουλ του Νομπόα. 

Οι πράσινοι είχαν μία καλή φάση στο 20ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Νάνο εκτέλεσε φάουλ, ο Μέντες έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Γκαμπούλοφ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια. Από κοντά ο Τριανταφυλλόπουλος δεν πρόλαβε και το σουτ του Πράνιτς στη συνέχεια κόντραρε.

Το γήπεδο της λεωφόρου ήταν ασφυκτικά γεμάτο από φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ στις κερκίδες φιλοξενήθηκαν και περίπου 50 φίλαθλοι της ρωσικής ομάδας. Σημειωτέον, η Ντιναμό αγωνίστηκε χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Βαλμπουενά.