Έσβησε ο Ουκρανός Αντρέι Χούσιν σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Το ουκρανικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό του Αντρέι Χούσιν, που "έφυγε" από τη ζωή την Τετάρτη σε τροχαίο μόλις στα 41 του χρόνια.

Ο Ουκρανός πρώην διεθνής μέσος της Ντιναμό Κιέβου έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του την πίστα Chaika της πρωτεύουσας και προσγειώθηκε με δύναμη στο έδαφος, όπου και "έσβησε" ακαριαία. 

Ο Χούσιν άφησε πίσω του γυναίκα και τρία παιδιά, ενώ έπαιξε από το 1993 μέχρι το 2005 στους δυο φορές κυπελλούχους Ευρώπης, αγωνιζόμενος σε 170 ματς και σημειώνοντας 22 γκολ. Κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ουκρανίας, ενώ τη σεζόν 1998-99 συμμετείχε με την ομάδα του στα ημιτελικά του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. 

Είχε πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία στη μοναδική αυμμετοχή των πρώην Σοβιετικών στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. 

Μάλιστα, έγινε το δεύτερο μέλος της ομάδας που έφτασε στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης το οποίο χάνει τη ζωή του μέσα σε διάστημα δυο μηνών, μετά τον θάνατο του Αντρέι Μπέλκεβιτς από καρκίνο. 

Πηγή: sport-fm.gr