Στο τέλος… χαμογέλασε η Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς της ημέρας στο Champions League, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι χάρη σε ένα γκολ του Μπόατενγκ στο 89' με εξαιρετικό σουτ.

Οι Γερμανοί είχαν την υπεροχή, όμως ο προσπάθειές τους σταματούσαν για 89 λεπτά πάνω στον πολύ καλό Χαρτ, ενώ και η Σίτι είχε ευκαιρίες να “κλέψει” τη νίκη, όμως οι Βαυαροί ήταν τελικά αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος.

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, η Ρόμα διέλυσε με το επιβλητικό 5-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας,με το σκορ μάλιστα να είναι ήδη 4-0 από το 31ο λεπτό και τους Τοροσίδη και Μανωλά να αγωνίζονται ως βασικοί (ο Μανωλάς αντικαταστάθηκε στο 77').

Στον 6ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, και επικράτησε τελικά με το πενιχρό 1-0 μέσα στο Καμπ Νου, με σκόρερ τον Πικέ στο 28', ενώ Άγιαξ και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Άμστερνταμ.

Στον 7ο όμιλο, με το ίδιο σκορ έληξαν και τα δύο παιχνίδια του ομίλου (Τσέλσι-Σάλκε και Μάριμπορ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Τέλος, στον 8ο όμιλο, η Πόρτο διέσυρε με 6-0 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενώ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σαχτάρ Ντόνετσκ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.