Στην Τουρκία ο Αστέρας Τρίπολης, με τις ευχές Βαρθολομαίου!

Με την ευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη θα βγει στο τερέν του Ατατούρκ Ολιμπιάτ Σταντί της Κωνσταντινούπολης ο Αστέρας Τρίπολης στις 20:00 της Πέμπτης (Novasports 2). 

Βέβαια, οι Αρκάδες ενημερώθηκαν ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα τους δεχθεί στις 16:00 της Πέμπτης. Κομμάτι δύσκολο, δηλαδή, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα να μεταβούν οι παίκτες στο Φανάρι. Εστω και δι' αντιπροσωπίας, πάντως, οι ευχές πιάνουν. 

Αυτό τουλάχιστον θεωρούν οι κυανοκίτρινοι...

Σε κάθε περίπτωση, οι ώρες είναι ιστορικές για τον πελοποννησιακό σύλλογο. Για πρώτη φορά σε όμιλο του Europa League, για πρώτη φορά στο Πατριαρχείο, για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε μια τόσο "καυτή" έδρα, όπως της Μπεσίκτας!

Ιστορικό είναι το ταξίδι και για τους 40 οπαδούς του Αστέρα που το ξη- μέρωμα της Τρίτης ξεκίνησαν οδικώς από την Τρίπολη για την Κωνσταντινούπολη κι έφτασαν στον προορισμό τους με διανυκτέρευση στην Κομοτηνή. 

Η αποστολή:

Κανονικά έβγαλε ο Ρίκι Κιτοκό το πρόγραμμα της Τρίτης και το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Πόλη, μαζί με τους: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλο, Λούι, Παντελιάδη, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο, Ζησόπουλο, Τιέ Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνη, Γιαννιώτα, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτα. 

Ο Αστέρας θα προπονηθεί για τελευταία φορά το απόγευμα της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Μαύροι Αετοί της Μπεσίκτας πονοκεφαλιάζουν για τον τραυματισμό του Τολγκά Ζενγκίν.

Πηγή: sport-fm.gr