Champions League: Η ενδεκάδα-έκπληξη του Μίτσελ με Ατλέτικο Μ.

Το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αυτό στο Γ. Καραϊσκάκης, όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στην πρεμιέρα του Champions League, ο αγώνας του πρώτου ομίλου μεταξύ του Ολυμπιακού και των πρωταθλητών Ισπανίας είναι από τα highlights, μαζί με το Ντόρτμουντ-Άρσεναλ στη Βεστφαλία.

Ο Σιμεόνε, προπονητής των φορμαρισμένων ροχιμπλάνκος, που έφυγαν με το διπλό από το Σαντιάγο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης, έπλεξε το εγκώμιο των ερυθρολεύκων.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ήπια το ματς και σε χαμηλούς τόνους, αν και δεδομένα είναι η μεγάλη του ευκαιρία για να φέρει τα πάνω-κάτω στον όμιλο, παρότι η συγκυρία της αρχής της σεζόν δεν τον ευνοεί.

Ο Μίτσελ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, στην οποία οι πονοκέφαλοι έχουν να κάνουν με τα άτομα που απουσιάζουν, τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας και το Μανιάτη στα χαφ. Ο τρίτος πονοκέφαλος έχει να κάνει με τη γραμμή κρούσης και το ντεφορμάρισμα του Μήτρογλου.

Οι τέσσερις της άμυνας θα είναι οι Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουί, με τον τελευταίο να προτιμάται από τον Σαλίνο, παρότι ο Βραζιλιάνος έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά τέθηκε την τελευταία στιγμή νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Άλλωστε, πάντως, το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Αμπιντάλ αριστέρά και οι Μποτία, Αυλωνίτης στο κέντρο της άμυνας συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Στη μεσαία γραμμή, το ρόλο του Μανιάτη θα επωμιστεί ο Κασάμι, ενώ αντί-Σάμαρης, όπως αποκτήθηκε, άλλωστε, έχοντας και τα ίδια στοιχεία με αυτόν, θα είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Στα αριστερά της επίθεσης ο Μίτσελ θα βάλει τον Ντουρμάζ και δεξιά τον Αφελάι. Το σενάριο με Φουστέρ αρχίζει και εξασθενεί. Τέλος, ο Ισπανός θα στηρίξει τον Μήτρογλου για να δώσει μάχη με τα σκληροτράχηλα στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, αντί του Διαμαντάκου, που δεν έχει την ίδια εμπειρία.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την πλευρά της, είναι πλήρης, με μόνο απόντα τον Κριστιάν Ροντρίγκες, ο οποίος δεν ταξίδεψε καν στην Αθήνα.