Group therapy στον Παναθηναϊκό ενόψει Europa League

Μετά το τέλος του αγώνα της Λέσβου, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Καλλονή, περίπου τριάντα οπαδοί της ομάδας περίμεναν τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους πράσινους για τη συνέχεια της σεζόν και τους ζήτησαν να μην απογοητευτούν από το άτυχο αποτέλεσμα.

Οι πράσινοι, προερχόμενοι από μία ακόμη απροσδόκητη και σοκαριστική ήττα, προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους...

Πάντως, κατά κοινή ομολογία ούτε η αγωνιστική εμφάνιση ήταν καλή -παρά τα παράπονα από τη διαιτησία- κι έτσι το τριφύλλι δεν έχει να "πατήσει" κάπου για να μετριάσει την πληγή που υπέστη από την ήττα.

Οι πράσινοι, με πρωτοβουλία των αρχηγών και των πιο παλιών παικτών, κλείστηκαν για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια και συζήτησαν για τα αίτια αυτού του αρνητικού αποτελέσματος.

Το... μίνι group therapy έγινε παρουσία μόνο των ποδοσφαιριστών και όλοι στάθηκαν στο λάθος του Τριτσώνη στο 8’, όταν δεν απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά δεν ξέχασαν να αναγνωρίσουν και τα δικά τους λάθη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπογράμμισαν ότι πρέπει να κάνουν μία νέα αρχή, με αφετηρία το επικείμενο παιχνίδι με την Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα του Europa League και στη συνέχεια τον αγώνα με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος ήταν ο Κουτρουμπής για το δικό του λάθος, που έκανε στο τέρμα της Καλλονής, και ο Πέτριτς για τις ευκαιρίες που δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ενόψει του αγώνα με τους Ρώσους στη λεωφόρο Αλεξάνδρας (Πέμπτη, 20:00), ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει κανονικά τον Τάσο Λαγό, αφού οι τρεις κίτρινες κάρτες που είχε δεχθεί στα προκριματικά του Europa League δεν μετρούν για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει μία επιπλέον λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.