Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντεμπούτο Φαλκάο με αποθέωση κι άνετη νίκη

Ο αντίπαλος δεν ήταν δυνατός και ενθουσιασμός δεν δικαιολογείται. Το πρώτο δείγμα, ωστόσο, από τη… νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό. 

Με τον Ντι Μαρία να παίρνει την μπαγκέτα του οργανωτή-εκτελεστή (και τους Ρόχο-Μπλιντ, επίσης, βασικούς) η ομάδα του Λούις Φαν Χάαλ δούλεψε πρώτη φορά σαν ορχήστρα. Και χωρίς τη βοήθεια του Φαλκάο -που δεν ξεκίνησε βασικός- έφτασε σ’ ένα άνετο 4-0 επί της ΚΠΡ. 

Ένα... ακούσιο γκολ του Αργεντινού (44’) έσυρε το χορό τον γκολ, στο οποίο μπήκαν πριν καν τελειώσει το ημίχρονο οι Ερέρα (με όμορφο σουτ στο 36’) και Ρούνεϊ (με πλασέ στο 44’).

Κι όταν ο Μάτα ξεχείλωσε ακόμα περισσότερο το σκορ στο 58’, όλοι περίμεναν πια τον Φαλκάο. Ο Φαν Χάαλ λοιπόν τον έριξε στο παιχνίδι, ο Κολομβιανός είχε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν έβαλε και το δικό του όνομα στους σκόρερ. 

Αυτό βέβαια καθόλου δε στενοχώρησε την εξέδρα, που πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη της Γιουνάιτεντ και την είδε να μένει σε απόσταση μεν από την κορυφή, αλλά… ασφυκτικά κοντά σε Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. 

Πηγή: sport-fm.gr