Κοιτάζει τον ελεύθερο Γκούσενς ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό έχουν τονίσει ότι δύσκολα θα προχωρήσουν σε μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, από την Ολλανδία προκύπτει η πληροφορία ότι το τριφύλλι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζον Γκούσενς. 

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από τη Φέγενορντ και, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, υπάρχουν επαφές με το «τριφύλλι». 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι από την πρώτη κουβέντα που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές προέκυψε μικρή διαφορά στο οικονομικό, που δεν δείχνει αγεφύρωτη. 

Για την συγκεκριμένη υπόθεση θα αποφασίσει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έχει θέσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού (με έφεση στο σκοράρισμα) και ίσως τα επόμενα 24ωρα να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Ολλανδού. 

Την περσινή σεζόν ο Γκούσενς έπαιξε σε 31 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Φέγενορντ, έχοντας πετύχει 7 γκολ και μοιράσει τρεις ασίστ. Την προηγούμενη χρονιά είχε 21 συμμετοχές (5 τέρματα, 4 ασίστ), ενώ τη σεζόν 2011/12 αγωνίστηκε σε 14 ματς (4 γκολ) με τη φανέλα της Μπρέντα.

Πηγή: sport-fm.gr