Ο Ολυμπιακός δανείζει παίκτη και στην Έβερτον

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να ηγεμονεύει και την ευρωπαϊκή μεταγραφική αγορά...

Η τελευταία μεταγραφή των ερυθρολεύκων, ο Βέλγος, διεθνής με την Ελπίδων των Κόκκινων Διαβόλων, Νταβίντ Ενέν αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ, αλλά δε θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.

Τουλάχιστον όχι ακόμη...

Ο λόγος είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τον παίκτη ως δανεικό στην Έβερτον, η οποία, μάλιστα, επιθυμούσε διακαώς τον παίκτη, τον είχε δοκιμάσει, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδος τον πρόλαβαν.

Όμως οι Πειραιώτες αποδείχτηκαν... γαλαντόμοι και δάνεισαν τον 18χρονο επιθετικό στα Ζαχαρωτά.

"Η Έβερτον επιβεβαιώνει ότι ολοκλήρωσε τον δανεισμό του 18χρονου Βέλγου επιθετικού, Νταβίντ Ενέν πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου την Δευτέρα το βράδυ.

Ο Ενέν μεταγράφηκε από την Άντερλεχτ στην ελληνική ομάδα του Ολυμπιακού, στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αλλά αμέσως μας δόθηκε δανεικός για 12 μήνες", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας στην οποία μάλιστα υπάρχει και δήλωση του Ρομπέρτο Μαρτίνες για τον νεαρό άσο.

"Όπως είπαμε προηγουμένως είναι κάποιος του οποίου αναγνωρίσαμε το ταλέντο και σε αυτή την χρονική στιγμή να ενσωματωθεί στην ομάδα Under 21", αναφέρει ο πρόεδρος της Έβερτον καταλήγοντας ότι όλοι στην ομάδα θέλουν να δουλέψουν πολύ μαζί του αυτή την σεζόν.