Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε το παζλ των μεταγραφών ή όχι ακόμα;

Το πολυάσχολο μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού δεν έχει τελειωμό.

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όπως είχαμε προβλέψει, είχε μπόλικα θέματα για τους ερυθρόλευκους, με σημαντικότερα την αποχώρηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου για την Τραμπζονσπόρ με αιχμές προς τον Μίτσελ, για τον οποίο είπε ότι "δεν ένιωσε ποτέ να τον πιστεύει".

Ακόμη, αποχώρησε για τη Βερόνα ο Χαβιέ Σαβιόλα, εκδίδοντας ανακοίνωση με την οποία "ευχαριστεί τη διοίκηση, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους για τα όσα ωραία πέρασε στον Πειραιά".

Αυτές οι αποχωρήσεις, πέρα από τις μεταγραφές των Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Κώστα Γιαννούλη, έφεραν την παραμονή του Τάσου Αυλωνίτη στο λιμάνι ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας και την απόκτηση του 18χρονου ταλαντούχου επιθετικού της Άντερλεχτ, Νταβίντ Ενέν, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων του Βελγίου και δοκιμαζόταν από την Έβερτον αλλά κατέληξε στο λιμάνι, μέσω του ατζέντη του, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος συνεργάζεται στενά με τον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα, ο Γκαετάν Μπονγκ, ένας ακόμη παίκτης που δεν υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας, φαίνεται ότι κλείνει στην ΚΠΡ, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ.

Στο... παιχνίδι είναι ακόμη, πάντως, η προσθήκη στο κέντρο της άμυνας, μέσω ελεύθερου ποδοσφαιριστή μέχρι να εκπνεύσει και αυτή η μεταγραφική προθεσμία.