Πλησιάζει ο Μήτρογλου στον Ολυμπιακό

Καυτό αναμένεται το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών στον Ολυμπιακό. Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι «ερυθρόλευκοι» για την ενίσχυσή τους, ενώ πιθανή μοιάζει η αποχώρηση κάποιου παίκτη (βλ. Χολέμπας). 

Οι Πειραιώτες δίνουν μάχη για τον Κώστα Μήτρογλου και βρίσκονται κοντά να τον φέρουν ξανά στο Λιμάνι αφού φαίνεται να τα βρίσκουν με την Φούλαμ. Σύμφωνα με την SportDay οι συζητήσεις γίνονται για τον δανεισμό του, με τους «κότατζερς» να παίρνουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ και το συνολικό κόστος -με το συμβόλαιο και την Εφορία- να φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο! Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι σήμερα παίρνει το αεροπλάνο για Ελλάδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ζόνας μένει ελεύθερος από την Βαλένθια και οι απαιτήσεις του -μαζί με τα μπόνους- φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο πρώτη επιλογή παραμένει ο Μήτρογλου. 

Την απάντηση της Λεβάντε για τον Πάπε Ντιόπ περιμένει ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Σενεγαλέζος μέσος αποτελεί προτεραιότητα, αλλά αν δεν επέλθει συμφωνία με την ισπανική ομάδα υπάρχουν έτοιμες οι εναλλακτικές λύσεις: σε αυτό το ενδεχόμενο θ’ αποκτηθεί ένας εκ των Λούκα Μιλιβόγιεβιτς της Άντερλεχτ ή Ράντοσλαβ Πέτροβιτς της Γκεντσλερμπιρλιγκί. 

Στη Ρόμα θα καταλήξει όπως όλα δείχνουν ο Χοσέ Χολέμπας ακολουθώντας τον Κώστα Μανωλά. Για δεδομένη συμφωνία κάνουν λόγο στην γειτονική χώρα, με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Έτσι, εντείνεται η φημολογία για τον Ινσούα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, στην πειραϊκή ΠΑΕ διέψευσαν τα περί επίσημης πρότασης από το εξωτερικό για τον Γιάννη Μανιάτη. 

πηγή: sport-fm.gr