Ο Ντέγιαν Λέκιτς θέλει ΑΕΚ

Τις επόμενες δύο μέρες αναμένεται η ΑΕΚ να γνωρίζει την απάντηση του Ντέγιαν Λέκιτς στην πρόταση που του έχει καταθέσει. 

Ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί τον νούμερα ένα στόχο αυτή τη στιγμή για την Ένωση και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζόραν Πάβλοβιτς, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο 29χρονος άσος να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. 

Εκτός όμως από τον Δικέφαλο, ενδιαφέρον έχουν δείξει άλλες επτά ομάδες, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς φορ στην εφημερίδα SportDay. 

"Είναι γεγονός ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Για εμένα η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για τον Ντέγιαν. Η καλύτερη προοπτική. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι πολύ σημαντικό ότι βρίσκεται στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε αυτή του τεχνικού διευθυντή ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον από 4 ομάδες από την Ισπανία, μία από τη Γερμανία και δύο από την Ελβετία. Ο Ντέγιαν ζυγίζει τις επιλογές του και θα αποφασίσει μέχρι το Σάββατο", τόνισε ο Πάβλοβιτς στην εφημερίδα.

Αυτή τη στιγμή ο Λέκιτς βρίσκεται στην πατρίδα του και σύντομα θα λάβει την απόφαση για το μέλλον του, με την προοπτική της ΑΕΚ να είναι η καλύτερη, όπως παραδέχθηκε και ο εκπρόσωπός του. 

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ο Λέκιτς να πει το «ναι» ίσως και στην πρόταση της ΑΕΚ. Με τους Ισπανούς να θεωρούν φαβορί την Ένωση.