Κλήρωση Ολυμπιακού: Το πρόγραμμα του ομίλου κρύβει ευκαιρίες

Στον δύσκολο πρώτο όμιλο του Champions League, όπου τοποθετήθηκε ο Ολυμπιακός, κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε, το πρόγραμμα των αγώνων θα τα κρίνει όλα!

Σε πρώτη ανάγνωση το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων μοιάζει δύσκολο, κρύβει όμως και μια μεγάλη ευκαιρία.

Ρίξτε του μια ματιά πριν συνεχίσουμε την ανάλυσή μας:

1η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ατλέτικο

2η αγωνιστική: Μάλμε - Ολυμπιακός

3η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Γιουβέντους

4η αγωνιστική: Γιουβέντους - Ολυμπιακός

5η αγωνιστική: Ατλέτικο - Ολυμπιακός

6η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Μάλμε

Το πρόγραμμα επιφυλάσσει στους ερυθρόλευκους μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση στην πρεμιέρα, όπου σίγουρα η ομάδα του Μίτσελ δε θα είναι 100% έτοιμη, αλλά και η πρωταθλήτρια Ισπανίας, από την πλευρά της, θα προέρχεται από παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Primera Division στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί, τότε αυτομάτως στρέφει το ενδιαφέρον του στο Europa League, καθώς ήδη από τη δεύτερη αγωνιστική θα έχει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα έναντι της Μάλμε, αν την νικήσει στη Σουηδία.

Αν όλα πάνε καλά, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να "αναστατώσει" τον όμιλο στις διπλές αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους.

Αν, πάλι, καταφέρει και κερδίσει την πρώτη αγωνιστική όμως τους Μαδριλένους, με το ηθικό -πλέον- στα ύψη, μπορεί να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στο Γ. Καραϊσκάκης ως πρώτος στον όμιλο, καθώς τη δεύτερη αγωνιστική αυτός θα έχει νικήσει τη Μάλμε και η Μεγάλη Κυρία θα έχει αναμετρηθεί με τους ροχιμπλάνκος. Σ' εκείνη την περίπτωση, η πρόκριση θα είναι κοντά.