Ο στρατιώτης Ντε Μπλάσις: Πρώτα Μακάμπι, μετά μεταγραφή στη Μάιντς

Ολοκληρωμένη συμφωνία υπάρχει, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Goal, μεταξύ Μάιντς και Αστέρα Τρίπολης για την αγορά του Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος διέπρεψε στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε μεταβεί στη Γερμανία για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όμως επέστρεψε για να δώσει τον τελευταίο του αγώνα με τους Αρκάδες, έναν αγώνα αναμφίβολα ιστορικό, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Αντώνης Παπαδόπουλος της Λάρνακας, που αναμένεται να επικυρώσει την παρθενική πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης σε ομίλους του Europa League.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να πάρει περισσότερα από 2,3 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Ντε Μπλάσις, η μεταγραφή του οποίου στη γερμανική ομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Αρκάδες, αν, συν τοις άλλοις, προκριθούν και στους ομίλους του Europa League, θα έχουν να λαμβάνουν αρκετά χρήματα, κάτι που πραγματικά τους ανεβάζει επίπεδο.