ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης, από τη Νάξο, υπόσχεται στόπερ και χαφ

Ο γνωστός παρορμητικός, ορμητικός και υπερφίαλος Ιβάν Σαββίδης "άστραψε και βρόντηξε" για άλλη μια φορά.

Στις ολιγοήμερες διακοπές του με τη θαλαμηγό Alexander της οικογένειας Λάτση, ο Ρώσος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε τον αγώνα Ζίμπρου Τσισινάου-ΠΑΟΚ στη Μολδαβία και η ήττα του Δικεφάλου του Βορρά με σκορ 1-0 τον έκανε έξαλλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας ομογενής απαίτησε νίκη με πέντε γκολ διαφορά στη ρεβάνς. Είναι, πάντως, γνωστό ότι ο φετινός ΠΑΟΚ, μπορεί να έχει ενισχυμένη και βελτιωμένη αμυντική λειτουργία, εμφανίζει όμως πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ιβάν Σαββίδης αποβιβάστηκε στη Νάξο, φορώντας φανέλα του ΠΑΟΚ και δείπνησε με συνοδεία σε ουζερί του νησιού.

“Ο κ. Σαββίδης έγινε αντιληπτός από οπαδούς του Δικεφάλου. που τον πλησίασαν και του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την εικόνα της ομάδας ο ηγέτης του ΠΑΟΚ είχε ολιγόλεπτη κουβέντα μαζί τους, στην οποία εξέφρασε τη βεβαιότητά του για πρόκριση στους ομίλους, "θα νικήσουμε 5-0 και θα περάσουμε", είπε χαρακτηριστικά με τον γνωστό του ενθουσιασμό. Πάντως, δήλωσε προβληματισμένος από την εμφάνιση και την ήττα στη Μολδαβία”, αναφέρει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά προανήγγειλε δύο μεταγραφές, ενός στόπερ και ενός αριστερού χαφ, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου στους παρευρισκόμενους υποστηρικτές της ομάδας της Θεσσαλονίκης.