Άνω-κάτω ο ΠΑΟΚ με την “ανταρσία” του Βίτορ – Στη διοίκηση ο λόγος

Άνω-κάτω έγινε ο ΠΑΟΚ λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων -και δη ευρωπαϊκών- υποχρεώσεών του για τη σεζόν που ξεκινά.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκοψε από την αποστολή για το ματς με τη Ζίμπρου Τσισινάου για τα πλέι-οφ του Europa League τους Γιώργο Τζαβέλλα και Μιγκέλ Βίτορ λέγοντας χαρακτηριστικά και με δυσφορία ότι "ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενές".

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε μία αψιμαχία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο παίκτης προκάλεσε την οργή του προπονητή του και κατόπιν, μετά από απαίτηση Αναστασιάδη, απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του, αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή για τη Μολδαβία προς παραδειγματισμό.

Με τον Πορτογάλο αμυντικό, Μιγκέλ Βίτορ, ωστόσο, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα και εκφράζεται ο φόβος ότι ο έμπειρος στόπερ επιδιώκει να τραβήξει τα πράγματα στα άκρη.

Στην ίδια προπόνηση, ο Βίτορ δεν ακολουθούσε τις εντολές του Αγγελου Αναστασιάδη σε μία άσκηση με αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ να γίνει έξαλλος.

Συγκεκριμένα, ο Βίτορ και οι συμπαίκτες του έπρεπε να περάσουν πάνω κάποια εμπόδια και στη συνέχεια να σουτάρουν με δύναμη, όμως, ο Πορτογάλος στόπερ, όμως, προτίμησε να κάνει πλασέ και ο Αναστασιάδης τον έστειλε στα αποδυτήρια, λέγοντας του: "Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις", με τον Βίτορ να απαντά: "Αυτά μπορώ, αυτά κάνω".

Ο Έλληνας τεχνικός τον έστειλε στα αποδυτήρια και ο Βίτορ έβριζε και ξεσπούσε σε ανθρώπους του προπονητικού τιμ με τον Αναστασιάδη να συνεχίζει: "Αυτά κάνατε και πέρσι; Γι' αυτό ήσασταν έτσι;. Δεν είναι καφενές ο ΠΑΟΚ για να κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα!".

Μια μέρα μετά τα περιστατικά ο Αναστασιάδης ζήτησε από τους Τζαβέλλα και Βίτορ να απολογηθούν ενώπιον των συμπαικτών τους με τον Ελληνα αμυντικό να παραδέχεται το λάθος του, αλλά ο Πορτογάλος αρνήθηκε και έτσι, υπέπεσε και σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα! Πλέον, το λόγο έχει η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά για το χειρισμό του θέματος.